App-udvikling

Apps_1100x186

App-udvikling & programmeringsopgaver

Står I med et behov eller ønske som ikke kan løses med standardsoftware?

SkanCode udvikler kundespecifikke software-løsninger til både Android og Windows enheder. Det er typisk små og mellemstore app´s til dedikerede mobile enheder eller deciderede PC-programmer til håndtering af data som er registreret med stregkoder og RFID.

Med et skræddersyet program fra SkanCode får du en løsning med stor vægt på brugervenlighed og intuivitet. En af de største fordele ved disse specialløsninger er, at de er hurtige at betjene. Skærmbilleder og inputfelter organiseres og prioriteres, så arbejdsopgaverne kan udføres på den mest tidsoptimale facon.

Programmerne tilpasses til den specifikke hardware, så det er muligt at udnytte særlige features som genvejstaster og lignende.

Af samme grund kræves typisk kun ganske lidt oplæring for nyt personale, hvilket sparer tid ved eksempelvis nyansættelser og vikariater.

En anden fordel er muligheden for at tilpasse udvekslingen af data, så der opnås den bedst mulige balance mellem driftsstabilitet og behovet for at være online. I mange tilfælde kan det være nyttigt, at have en ”fall-back”, så driften ikke forstyres unødigt, hvis der er problemer med netværk og lignende.

Eksempel 1

Reservedels-lager

Animated GIF - Lagerstyring

Integration m/ Microsoft Dynamics NAV
Effektiv scanner-app til større montør-forretning.

Varekartotek loades i scanneren, så alle scanninger valideres ved scanning også uden behov for trådløs forbindelse.

Registreringer overskues nemt og overføres til NAV når operatør er færdig med opgaven.

Eksempel 2

Online Varepluk

Animated GIF - Facility Management

Online C5 løsning
Online lagerløsning med avanceret funktion til ordrepluk.

Hurtig og sikker scanning af såvel individuelle varer og varer m/ antal - alle scanninger valideres lynhurtigt.

Fokus på overskuelighed og ekstra funktioner til f.eks. løbende status.

Eksempel 3

Brik-Bestilling

Animated GIF - Bestilling

Semi-Online brikbestilling på sygehus
Optimeret Android App med integration til ILS bestillingssystemet.

Det fulde brik-kartotek hentes automatisk til scanneren 1 gang dagligt, så alle scanninger bliver valideret overalt på sygehuset.

Håndterer minimum og multiplum - bestillinger færdiggøres online i ILS direkte i App'en.

Hurtig udvikling og kort implementeringstid
Hvis der er ønske om eller behov for at komme hurtigt i drift er SkanCode den rigtige samarbejdspartner. Ofte går der kun 2-4 uger fra en idé fødes til den konkrete løsning er i drift. Det lader sig gøre fordi vi benytter udviklingsværktøjer, som indeholder mange nøglefærdige elementer som kan benyttes som byggeklodser.  Det drejer sig dels om kommunikationsprogrammer og dels om genbrug og inspiration fra andre kundespecifikke opgaver SkanCode har udført gennem tiden.

Ring 72 22 02 11 eller mail til info@skancode.dk.

Forklaring_1228x665
Vil du vide mere om App-udvikling og løsninger

Størstedelen af vores app-udvikling sker direkte til eller i sammenhæng med datafangst med mobile håndterminaler, men det kan også være i forbindelse med labelprintere, stregkodescannere eller noget helt tredje.

SkanCode løser selv alt fra helt små til mellemstore opgaver. Viser din opgave sig at være for stor til vores kapacitet har vi et godt netværk af samarbejdspartnere som vi kan henvise til eller udføre opgaven sammen med.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt Jens Peder på 22 22 10 70 eller send en mail til jp@skancode.dk

Test