skip to Main Content
SkanCode-filosofien

Indlevelse, faglighed og samarbejde.

Hos SkanCode brænder vi for, i et tæt samarbejde med dig, at løse IT-faglige udfordringer og skabe smarte værktøjer til hverdagen i din virksomhed.

Stregkoder - AIM Denmark er brancheforeningen for leverandører af automatisk identifikation og datafangst.

SkanCode er medlem af AIM Denmark – brancheforeningen for automatisk identifikation og datafangst.

Vi tror på, at vejen til succes er brolagt med indlevelse, faglighed og samarbejde. Når din viden om virksomheden forenes med vores ekspertise om stregkoder, bliver resultatet lønsomme løsninger.  Det kan ses både på jeres og vores bundlinje – det viser vores erfaring.

Vi har mere end 25 års branche-erfaring og løbende kontakt direkte til producenterne holder vores viden opdateret. Samtidig sikrer den tætte kontakt optimal adgang til support, når vores egen viden ikke slår til.

Med udgangspunkt i netop faglighed og en positiv samarbejds-ånd, sælger vi kun hardware fra udvalgte producenter, som har bevist, at de lever op til denne standard.

Genkender du dig selv og din virksomhed i SkanCode-filosofien, så er vi måske din nye samarbejdspartner inden for stregkoder og labelprint.

Vi har bred erfaring med at integrere stregkodeløsninger med eksisterende programmer, men vi tilbyder også at lave komplette skræddersyede løsninger. Vi benytter en cloud-baseret platform, som gør det let tilgængeligt og brugervenligt, at overskue selv store mængder data. Løsningerne bliver nøje tilpasset til det konkrete behov. Dyk ned i vores kundehistorier og lad dig inspirere af eksempler på apps vi har lavet for andre virksomheder

Har du et rendyrket behov for at anskaffe hardware og forbrugsvarer er vi også klar til at hjælpe. Du finder et udsnit af vores sortiment i vores webshop:

SkanCode er medlem af AIDC Denmark – et fagligt netværk for alle der ønsker erfaringsudveksling og vidensdeling om automatisk identifikation og datafangst.

Helt afhængigt af, hvor “selvkørende” du selv er på it-fronten, kan vi hjælpe med at konfigurere og installere udstyret, så det udnyttes optimalt. Målet er at samarbejde på det niveau som passer til dig og din virksomhed.

Du er altid velkommen til at ringe på 7222 0211 eller sende en mail på info@skancode.dk.

Vores team
Jan IT-supporter / Produktspecialist
+45 22 20 33 43
Anders Produktspecialist / Tekniker
x
Mads Marketing Manager
+45 31 39 30 94
Jens Peder Direktør / ejer
+45 22 22 10 70
Ulf App udvikler (ekstern konsulent)
x
Henrik SkanCloud udvikler (ekstern konsulent)
Vores leverandører
Close search

Cart

Back To Top