skip to Main Content

Lager og logistik

Ønsker du at optimere din virksomheds lager og logistik? SkanCode har mere end 25 års erfaring med stregkodeløsninger – vi kan også hjælpe jer.

Stregkodeteknologi benyttes til optimering på mange områder, men det største brugs-område er lager og logistik. At styre lageret effektivt er vigtigt for mindre såvel som for større virksomheder. Sikre at de rigtige varer modtages og afsendes, opnå sporbarhed af f.eks. serienumre og minimere tidsforbrug på pluk-processen er nogen af kerneopgaverne.

Ikke 2 virksomheder er ens og de har ofte både forskellige systemer, ønsker og behov.  Med mere end 25 års erfaring som ballast kan SkanCode levere såvel den hardware som software, der giver det bedste resultat for den enkelte.

Hos SkanCode opfatter vi vores kunder som vores samarbejdspartnere. Vi brænder for at dele vores viden i bestræbelserne på at nå frem til det fælles mål; at finde den løsning, som passer bedst i den konkrete situation.

Hardware

Stregkodescannere, håndterminaler, tablets og etiketprintere er ligeså vigtige værktøjer for lagermedarbejderen som hammeren og saven er for en tømrer. SkanCode har et stort udvalg indenfor alle kategorierne og rådgiver gerne før der vælges. En stor del af produkterne finder du her på vores hjemmeside.

Lagerløsninger
Håndterminaler Til Lagerløsninger

Håndterminaler

Stort udvalg af håndterminler til lagerløsninger

Stregkodescannere

Vi har et bredt udvalg af håndscannere

Stregkodescannere Til Lagerløsninger

Tablets

Se vores udvalg af tablets til lagerløsninger

Tablets Til Lagerløsninger

Printere

Vi har et stort udvalg af printere til lagerløsninger

Etiket- & Labelprintere Til Lagerløsninger

Software

I Danmark benytter virksomhederne en bred vifte af forskellige ERP systemer. Hos SkanCode har vi et godt kendskab til mange af dem og leverer løsninger til f.eks. C5, SAP og Dynamics 365 Business Central, tidligere kendt som Dynamics NAV / Navision.

Skræddersyet app-udvikling

SkanCloud - kundetilpasset software løsninger til PC og Android

Står med et behov indenfor datafangst, sporbarhed eller andet? Har du svært ved at finde et standard system som passer til jeres behov?

SkanCloud kan bruges som en selvstændig løsning eller tilpasses til at arbejde sammen med dine eksisterende systemer. Vi fokuserer på agil udvikling og brugercentreret design, hvilket muliggør skræddersyede løsninger gennem et intuitivt webinterface og/eller en Android-app. Vores mål er at imødekomme dine unikke behov og optimere din virksomheds processer.

Lagerstyring

NemLager - selvstændigt system til beholdningsstyring

Søger du et simpelt lagerstyringsprogram uden integration til jeres ERP system? NemLager er et 100% webbaseret program, der indeholder de basale og brugervenlige funktioner, som er nødvendige for at få overblik over dit lager. Ikke mere. Ikke mindre. Alle medarbejdere kan let registrere deres aktiviteter på lageret både via scanner eller PC/bærbar. Så er lageret konstant opdateret og I slipper for at bøvle rundt med notesbøger eller Excel-ark.

Uanset ERP system er der forskellige muligheder når stregkodeteknologi skal integreres. Håndscannere med kabel er ofte meget nemme at integrere, da de kan benyttes direkte med ERP systemet uden yderligere software. Scannerne kobles til en PC som et tastatur og fungerer plug & play.
Når det kommer til håndterminaler og tablet’s er der flere forskellige metoder. Nogle løsninger fungerer off-line og udveksler data med ERP systemet via filer. Andre løsninger fungerer i realtid og er fuldt online. Off-line løsninger omfatter en dedikeret App, mens on-line løsninger kan ske på flere måder:

Web-browser
Mange ERP og webshop-systemer giver mulighed for at registrere stregkoder via web-browser. Sammen med disse systemer er det oplagt at benytte håndterminaler eller tablet´s med Android OS. Alle disse enheder har som standard en browser installeret, der kan benyttes som udgangspunkt, men vi anbefaler at tilkøbe en professionel browser som bl.a. giver mulighed for at begrænse hvilke hjemmesider der må benyttes. SkanCode kan hjælpe med at konfigurere og tilpasse scanningsudstyret, så det passer optimalt til det enkelte system.

Microsoft Remote Desktop
“Forbindelse til fjernskrivebord” forkortes i daglig tale RDP og er en velafprøvet teknologi, som kan benyttes når man skal i gang med mobil datafangst. Især visse ældre ERP-systemer som eksempelvis C5 kan fungere godt ved brug af RDP. En fordel er, at alt forretningslogikken holdes centralt i ERP systemet og skærmen på håndterminalen blot er dens forlængede arm. I denne type installationer samarbejder SkanCode typisk med jeres ERP-udbyder eller jeres IT afdeling og sammen afdækker vi om RDP er den rette teknologi og sikrer, at scanningsudstyret konfigureres.

Skræddersyet App
Med en skræddersyet App opnår man i de fleste tilfælde den med driftssikre og brugervenlige løsning. Som det ligger i ordet ”skræddersyet” bliver programmet på håndterminalen tilpasset præcist til behovet i den konkrete situation. SkanCode har egen App-udvikling, og denne løsning  vælges ofte af de kunder som ønsker den mest brugervenlige og driftssikre løsning. Skærmbillederne optimeres og indscanninger sikres ved den tætteste integration med scan-modulet.

Vores App´s kan understøtte såvel off-line som online funktionalitet og kan integreres med næsten alle ERP systemer. Det sikrer at arbejdet kan fortsætte selvom medarbejderen ind imellem må arbejde i et område uden WiFi dækning. SkanCode udvikler App´s til små og mellemstore løsninger – læs mere her…

Har du spørgsmål til ovenstående?
Så kontakt Jens Peder:

jp@skancode.dk
72 22 02 11

Close search

Cart

Back To Top