skip to Main Content

Velkommen til SkanCloud

Kundetilpassede software løsningerVi bygger dit software Løsninger til PC og Android

Vi forener agil udvikling med brugercentreret design, ved at levere skræddersyede løsninger gennem et intuitivt webinterface og/eller en Android-app. Vores mål er at imødekomme dine unikke behov og optimere din virksomheds processer - uanset om du har brug for en komplet løsning eller ønsker at supplere dine eksisterende systemer.

Features

Kundetilpassede Løsning

Kundetilpassede løsning

Med SkanCloud får i ikke en standardløsning. SkanCloud har værdi, der hvor der ikke findes nogen standard løsning, der passer til jeres behov. Vi udvikler løsninger specifikt designet til at imødekomme jeres unikke krav og processer, så i får netop de funktioner, der passer til jer.

Eget Valg Af Menupunkter Og Kolonner

Eget valg af menupunkter og kolonner

Sammen kan vi tilpasse jeres SkanCloud løsning efter jeres behov og præferencer. I bestemmer selv, hvilke menupunkter og kolonner der skal vises, så I undgår overflødig information og får et klart overblik. I har altså fuld kontrol over den data, der er mest relevant for jer.

Nem Adgang Til Dine Data

Nem adgang til dine data

Med SkanCloud får du nem og hurtig adgang til dine data. Vores intuitive web interface gør det nemt at samle, registrere og søge i dine data, så du altid har det fulde overblik. Dine data, dine vilkår.

Integration Med Eksisterende Systemer

Integration med eksisterende systemer

SkanCloud er fleksibel og kan laves som en selvstændig løsning eller tilpasses til at arbejde sammen med dine eksisterende systemer. Vi hjælper med en problemfri integration, så du kan komme i gang med det samme og opleve fordelene ved SkanCloud.

Tilpasset Android-App

Tilpasset Android-App

Hvor det giver værdi, laver vi en dedikeret Android-app til at arbejde i synergi med vores webbaserede system. Dette giver dig mulighed for at samle data mobilt og integrere den med dit webinterface for en fuldt sammenkoblet løsning. App’en kan afvikles på en helt almindelig android smartphone eller en håndterminal / PDA.

Support

Support

Med SkanCloud følger der altid en dedikeret supportpakke. Dette sikrer, at dit team hurtigt og effektivt får svar på alle spørgsmål og får den nødvendige assistance til korrekt anvendelse af systemet. Vi lægger stor vægt på at levere høj kvalitet i vores support, og vi prioriterer at holde dit system opdateret og funktionsdygtigt med mindst mulig forstyrrelse for din drift.

Kundereferencer

Det siger vores kunder

Fra skrot til solgt – komplet software løsning fra SkanCode var nøglen til vækst

”Det har betydet meget for os som virksomhed og det er hele vejen rundt at vi kan mærke forandringen. Det er simpelthen fantastisk.”
– Casper Roensbech, El Recycling ApS

Webportal og klargøring af PDA'er

”Vi har løbende haft en rigtigt god og åben dialog omkring vores behov, og de udfordringer vi har haft internt mht. at administrere og servicere PDA’er. Det er netop den gode kommunikation og åbenhed, der har ført til den her end-to-end-aftale.”
– Simon Heerup Endresen, Project Manager hos DANX

Andre kunder

Fremgangsmåde

Vores proces er ligetil og designet med din virksomhed i fokus. Vi starter med en indledende samtale, hvor vi får en dybere forståelse af dine behov og mål, og fortæller dig om hvilke muligheder vi ser for at hjælpe. Det indledende møde følges op af et detaljeret prisoverslag, så du hurtigt får overblik over den økonomiske ramme. Nikker du ja til økonomien, beslutter vi herefter i samarbejde, hvad din løsning skal rumme, og lægger en plan med tidsfrister og mål. Derefter begynder udviklingsfasen, hvor vi går i gang med at designe din SkanCloud løsning. Med en løbende supportaftale sørger vi for at holde systemet opdateret og funktionsdygtigt med mindst mulig forstyrrelse for din drift. I hele processen fra ide til drift står vi til rådighed ved eventuelle spørgsmål.

Rådgivning

Kravspecifikation

Udviklingsfase

Implementering

Support

Support

Ved hver softwareaftale med SkanCloud følger der altid en dedikeret supportpakke*. Dette sikrer, at dit team hurtigt og effektivt får svar på alle spørgsmål og får den nødvendige assistance til korrekt anvendelse af systemet. Vi lægger stor vægt på at levere høj kvalitet i vores support, og vi prioriterer at holde dit system opdateret og funktionsdygtigt med mindst mulig forstyrrelse for din drift.

*Supportpakke er inkluderet i månedslicensen for løsningen og indeholder et klippekort på 10 klip af 15 minutter årligt.

Pris

Selvom vi skræddersyr hvert system fra bunden for at imødekomme din virksomheds unikke behov, er vi ofte i stand til at genbruge komponenter fra tidligere projekter. Kombineret med vores brug af en low-code udviklingsplatform, sikrer dette, at vi kan levere effektive løsninger, der stadig er økonomisk attraktive. Vi forstår, at rentabiliteten er nøglen for dig – for os handler det ikke bare om at opbygge effektive systemer, men om at sikre, at disse systemer også giver en meningsfuld værdi for din bundlinje.

Gratis demo

Udforsk potentialet med SkanCloud

Book en Gratis Demo med os nu!

Udfyld formularen og lad os tage en uforpligtende snak om SkanCloud er det rette valg for jer.

  • Opdag, hvordan SkanCloud kan transformere jeres arbejdsgange.
  • Få skræddersyet rådgivning til at løse jeres unikke udfordringer.
  • Få et prisoverslag, på en skræddersyet løsning.

Vi glæder os til at vise dig SkanCloud.

    Close search

    Cart

    Back To Top