skip to Main Content

Softwareudvikling

Kundetilpassede software løsningerOptimer din virksomheds processorAgil udvikling, skræddersyet design

Vi forener agil udvikling med brugercentreret design, ved at levere skræddersyede løsninger gennem et intuitivt webinterface og/eller en Android-app. Vores mål er at imødekomme dine unikke behov og optimere din virksomheds processer - uanset om du har brug for en komplet løsning eller ønsker at supplere dine eksisterende systemer.

Fordele

Ubegrænset Antal Brugere

Ubegrænset antal brugere

En skræddersyet løsning fra os skiller sig ud fra andre standard systemer ved, at du kan tilføje et ubegrænset antal brugere uden ekstra omkostninger. Du får dermed frihed og skalerbarhed, der matcher dine forretningsbehov, hvilket giver en stor økonomisk fordel og fleksibilitet.

Fleksibilitet

Fleksibilitet

Sammen kan vi tilpasse jeres løsning efter behov og præferencer. I bestemmer selv, hvilke menupunkter og kolonner der skal vises, så I undgår overflødig information og får et klart overblik. I har altså fuld kontrol over den data, der er mest relevant for jer.

Brugervenlighed

Brugervenlighed

Vi leverer altid en løsning, der er nem at bruge, takket være vores intuitive brugerflade. Du har kontrol over, hvilke data der vises, hvilket gør det lettere at navigere og finde den information, du har brug for.

Integration Med Eksisterende Systemer

Integration med eksisterende systemer

Dit software kan laves som en selvstændigt løsning eller tilpasses til at arbejde sammen med dine eksisterende systemer. Vi hjælper med integration, og har et godt kendskab til mange af dem som f.eks. e-conomic, C5, SAP og Dynamics 365 Business Central, tidligere kendt som Dynamics NAV / Navision.

Web- Og App-funktionalitet

Web- og App-funktionalitet

Hvor det giver mening, laver vi en dedikeret Android-app til at arbejde i synergi med vores webbaserede system. Dette giver dig mulighed for at samle data mobilt og integrere den med dit webinterface for en fuldt sammenkoblet løsning. App’en kan afvikles på en helt almindelig android smartphone eller en håndterminal / PDA.

Samarbejde

Samarbejde

Værdien af din løsning er forankret i det tætte samarbejde mellem os og dig som kunde. Vi investerer tid i at forstå dine specifikke behov og arbejdsgange, hvilket gør det muligt for os at udvikle en løsning, der præcist matcher dine krav. Gennem en grundig forståelse af din forretning sikrer vi, at leverer den mest effektive og brugervenlige løsning.

Inspiration

Dyk nærmere ned i nogle konkrete eksempler på løsninger vi har lavet i samarbejde med vores kunder

Kundereferencer

Det siger vores kunder

Fra skrot til solgt – komplet software løsning fra SkanCode var nøglen til vækst

”Det har betydet meget for os som virksomhed og det er hele vejen rundt at vi kan mærke forandringen. Det er simpelthen fantastisk.”
– Casper Roensbech, El Recycling ApS

Webportal og klargøring af PDA'er

”Vi har løbende haft en rigtigt god og åben dialog omkring vores behov, og de udfordringer vi har haft internt mht. at administrere og servicere PDA’er. Det er netop den gode kommunikation og åbenhed, der har ført til den her end-to-end-aftale.”
– Simon Heerup Endresen, Project Manager hos DANX

Andre kunder

Faser

Vores proces er ligetil og designet med din virksomhed i fokus. Vi starter med en indledende dialog, hvor vi får en dybere forståelse af dine behov og mål, og fortæller dig om hvilke muligheder vi ser for at hjælpe. Det indledende møde følges op af et detaljeret skitse af løsningen samt prisoverslag, så du hurtigt får overblik over den økonomiske ramme og kan visuelt se, hvad du siger ja til. Nikker du ja til økonomien, beslutter vi herefter i samarbejde, hvad din løsning skal rumme, og lægger en plan med tidsfrister og mål. Derefter begynder udviklingsfasen, hvor vi går i gang med at designe din løsning.

Dialog

Kravspecifikation

Udviklingsfase

Implementering

Support

Hvem er vi?

Hos SkanCode brænder vi for at løse IT-faglige udfordringer og skabe smarte værktøjer til hverdagen i din virksomhed – i samspil med dig. Vi tror på, at vejen til succes er brolagt med indlevelse, faglighed og samarbejde.

“Det, jeg holder allermest af, er at komme ud til en kunde og hjælpe dem ved at forene deres viden om virksomheden med min faglighed inden for stregkoder og IT.”

– Jens Peder, direktør / ejer

Book et møde

Udforsk potentialet med en skræddersyet software løsning fra SkanCode

Book et uforpligtende møde med os nu!

Udfyld formularen, så vi kan vurdere, om vores løsning er det bedste match for jeres virksomhed.

  • Opdag, hvordan en skræddersyet softwareløsning kan transformere jeres arbejdsgange
  • Få rådgivning til at løse jeres unikke udfordringer
  • I samarbejde diskuterer et løsningsforslag

    Close search

    Cart

    Back To Top