skip to Main Content

Nye scannere blev en kæmpe succes

Med sloganet ”Faster than express” sætter de barren højt i DANX og det var også tilfældet da selskabet i 2019 stod foran en udskiftning af alle selskabets stregkodescannere. Den eksisterende beholdning af Honeywell scannere var forældede, så jagten på en ny generation blev sat ind. Efter en grundig afsøgning af markedet og måneder med omfattende tests af udstyr fra de førende brands, faldt det endelige valg på Newland scannere leveret af SkanCode.

Simon Heerup Endresen, Project Manager hos DANX fortæller:

“Implementeringen af de nye håndterminaler fra SkanCode har givet pote på flere niveauer. Øget scanningsprocent, uforudsete omkostninger er elimineret og den daglige drift gjort nemmere.”

Udfordring: én scanner til alle opgaver

Ikke alle scanningsprocesser hos DANX er ens og den gamle hardware var derfor et miks af håndterminaler og bluetooth-scannere. Håndterminalerne var chaufførernes foretrukne værktøj imens bluetooth-scannerne blev brugt til den intensive scanning på distributionsterminalerne.

”Vi ville gerne benytte udskiftningen af de gamle scannere til at undersøge, om vi kunne finde en ny scanner, der var effektiv til alle scanningsopgaver. Scanning på distributionsterminalerne havde aldrig fungeret helt optimalt og vi kunne se en fordel i, at benytte samme scanner til alle opgaver.”
fortæller Simon Heerup Endresen, Project Manager hos DANX.

”Særligt arbejdsprocessen ved terminalscan er en udfordring. En arbejdsproces, hvor medarbejderen skal scanne, men samtidig har behov for at have begge hænder fri til håndteringen af pakker. SkanCode’s løsning med et håndfrit installationskit er blevet et hit. Håndterminalen sidder i en holder på armen forbundet til en lille ekstern trigger som sættes på pegefingeren. Løsningen er nu et uundværligt værktøj på alle vores terminaler.”

Skræddersyet servicepakke med fuld forudsigelighed

Med flere hundrede håndterminaler spredt rundt på lokationer i Norden og Baltikum har det været vigtigt for DANX, at få en serviceaftale, der kombinerer hurtig håndtering med forudsigelige omkostninger til de reparationer som uvægerligt kommer. På den baggrund har SkanCode skræddersyet en servicepakke som blandt andet forsikrer DANX mod løbende uforudsete omkostninger.

”Processen omkring vores nye serviceaftale var meget positiv. SkanCode lyttede til vores ønsker og tilbød en komplet pakke som faktisk imødekom os på alle punkter. Med aftalen opnår vi en minimal nedetid hvis uheldet er ude og vi ved, at der ikke kommer ekstra udgifter når en skærm smadrer eller en scanner går i stykker.”

Newland og SkanCode i et stærkt samarbejde

”SkanCode har i det hele taget været meget dedikerede i hele projektforløbet, som jeg mest vil betegne som et rigtig godt samarbejde. De har håndteret spørgsmål og problemstillinger meget grundigt og også kommet med konkrete forslag til forbedringer. Fra begyndelsen blev vi gjort opmærksom på SkanCode’s partnerskab med Newland. Det så vi kun som en fordel og en ekstra tryghed. Jeg vil sige at SkanCode og Newland har vist sig som et stærkt team, hvilket også vejede tungt da den endelige beslutning skulle tages.”

En kæmpe succes

”Her et halvt år efter vi implementerede de nye scannere er vi super godt tilfredse. Vores scanningsprocent er steget, scanningsprocesserne er blevet hurtigere og håndteringen af det daglige vedligehold er minimal og enkel. Når vi så samtidig kigger tilbage på beslutningsprocessen, er vi kun blevet bekræftet i, at det samlede tilbud fra SkanCode var det bedste. Vi betragter helt enkelt scannerprojektet som en kæmpe succes!” slutter Simon Heerup Endresen.

Om DANX A/S

DANX er nordens førende specialist i reservedelslogistik.

Deres kerneforretning er natdistribution, hvilket betyder, at de leverer inden kl. 07:00 om morgenen i de Nordiske lande direkte ind i bagagerummet på mere end 6000 servicebiler, autoværksteder eller andre prædefinerede leveringssteder. DANX distribuerer både på tværs af de nordiske grænser og inden for de nationale grænser – alt sammen med garanteret leveringssikkerhed på mere end 99 %.

Læs mere om DANX: Klik her…

Skal vi også hjælpe dig?
Så kontakt Jens Peder:

jp@skancode.dk
72 22 02 11

Close search

Kurv

Back To Top