skip to Main Content

Produktkategorier

Leder du efter de bedste stregkodescannere og labelprintere på markedet? Svaret er Zebra.

Håndterminaler

Håndterminaler kommer i mange størrelser og udformninger, så de passer ind i mange forskellige arbejdssituationer. De fleste nye håndterminaler fra Zebra kører Android og flere modeller minder da også meget om moderne smartphones. Til tungere lager og industri findes modeller med fysisk tastatur og varianter med Pistolgreb.

Klik her for at se vores udvalg

Håndscannere

Udvalget af håndscannere fra Zebra dækker de allerfleste behov danske virksomheder har. Der er modeller til butikker og kontorer, til sygehuse og laboratorier samt til de tungere og mere krævende miljøer såsom i produktion lager. Fælles for alle produkterne er en høj kvalitet og gennemtænkte funktioner, som giver værdi for brugerne.

Klik her for at se vores udvalg

Labelprint

Zebra har altid lavet labelprintere – det var faktisk der det hele begyndte. Deres printere er uden sammenligning de mest solgte på verdensplan og de har et stærkt sortiment. Små pålidelige desktop modeller, smarte mobile printere, stærke industriprintere – Zebra har labelprintere til alle opgaver man virksomhed kan have.

Klik her for at se vores udvalg

Zebra - stregkodescanning og labelprint

SkanCode hjælper dig med at finde det produkt som passer mest optimalt til dine krav og vi sørger for at udstyret bliver konfigureret, så du får det fulde udbytte.

Et godt produkt i sig selv er ikke altid nok. Viden om, hvordan det konfigureres og tilpasses den konkrete arbejds-situation er nødvendigt for at få det fulde udbytte af investeringen.

Hos SkanCode tror vi på, at vejen til holdbare og rentable løsninger er brolagt med faglighed, samarbejde og indlevelse. Derfor har vi valgt Zebra som en af vores vigtigste leverandører.

Zebra har ikke alene den bedste hardware på markedet, de har også nogen af de dygtigste og mest erfarne eksperter, som vi i SkanCode arbejder tæt sammen med i det daglige. Sammen danner vi det team, du som kunde har adgang til – både når den rette løsning skal vælges og hvis der senere bliver behov for support.

Vil du vide mere om Zebra – læs her

Referencer

SkanCode har leveret utallige Zebra produkter til danske virksomheder. Dyk ned i vores referencer og lad dig inspirere…

Kontakt os

Hejrevang 13, 1. t.v., DK-3450 Allerød

    Zebra partner
    Close search

    Cart

    Back To Top