skip to Main Content

SkanCode hjælper Link Logistics med stregkodescannere og etiketprintere

Hos Link Logistics er tempoet højt i en hverdag hvor en god og hurtig service er kernen i deres forretningskoncept. Med en forretning i stærk vækst og 4 afdelinger fordelt i Danmark og Sverige har en erfaren IT-afdeling hænderne fulde når den effektive logistik ikke bare skal holdes i gang men også hele tiden udvides og tilpasses den individuelle kunde.

Link Logistics har siden 2016 brugt SkanCode som deres faste IT-leverandør indenfor stregkodescanning og labelprint.

Jack Stampe, IT-supervisor hos Link Logistics fortæller:

”Hos Link Logistics har vi en forventning om, at vores leverandører behandler os på samme måde som vi behandler vores kunder – med engagement og knowhow. I en travl hverdag, der ofte byder på behov for nye IT-løsninger er det vigtigt for IT-afdelingen, at have en leverandør, der fungerer som medspiller. Jeg oplever SkanCode som en god samarbejdspartner. De reagerer hurtigt og har stor viden og erfaring om produkterne, som er vigtig både når der skal kigges på nyt udstyr, men også når der er behov for support. afrunder Jack Stampe.

Håndscannere, printere og håndterminaler

Link Logistics benytter mange typer udstyr rundt om i virksomheden – en nødvendighed for at finde netop det som passer bedst til den enkelte process. På hardware-siden omfatter ”maskinparken” blandt andet:

  • Labelprintere til fragtetiketter
  • Håndscannere med kabel
  • Trådløse håndscannere med avanceret dataeditering
  • Fingerscannere m/ Bluetooth interface
  • Mobile håndterminaler m/ RDP opkobling

etiketprintere , håndscannere m/ kabel , trådløse håndscannere , håndterminaler )

Kort om Link Logistics

Hos Link Logistics brænder de for deres kunder og deres værdier. Begge dele er centrale i alt hvad de foretager sig.

Moderne virksomheders transport er sammensat på tværs af verdens førende transportvirksomheder. Link Logistics er virksomhedernes globale og uafhængige logistik link, der sørger for, at deres forsendelser når hurtigt og sikkert frem til tiden – altid hjulpet af innovativ teknologi. Alle deres medarbejdere brænder for at hjælpe kunderne gennem en professionel, tæt og personlig service med specialister inden for alle områder af logistik.

Hos Link Logistics tror de på, at det er de små ting, der gør den store forskel. Derfor tilbyder de one-stop-shopping, der blandt andet betyder, at kunderne kun har kontakt til dem, og at det er Links medarbejdere, der følger kundernes forsendelser gennem hele forløbet. Rygraden i deres service er engagerede og motiverede medarbejdere, en 5-stjernet kundeservice, den nyeste teknologi og deres  håndplukkede danske og globale partnernetværk. Tilsammen er det kundernes garanti for at få løst deres specielle transportbehov, præcist som det passer den enkelte virksomhed.

Læs mere om Link Logistics: klik her…

Skal vi også hjælpe dig?
Så kontakt Jens Peder:

jp@skancode.dk
72 22 02 11

Close search

Cart

Back To Top