skip to Main Content

PILGRIM opnåede stor besparelse ved fortsat brug af CipherLAB CPT-8000

Da PILGRIM i 2016 havde skiftet ERP system, stod IT afdelingen med en udfordring da der skulle gennemføres den første statusoptælling i butikkerne. De statusscannere de havde benyttet til deres ”gamle” system var programmæssigt låst og ikke umiddelbart kompatible med det nye Microsoft Dynamics AX .

”Vi stod i den lidt specielle situation, at vi egentlig var rigtig glade for håndterminalerne. Samtidig måtte vi erkende, at hvis vi ikke kunne få dem programmeret om, så de blev kompatible med vores nye ERP system ville vi reelt blive nødsaget til at investere i helt ny hardware.” fortæller Hjalde Markvad, CTO og bestyrelsesmedlem hos PILGRIM

”Vores tidligere ERP leverandør, var i sagens natur ikke interesseret i, at hjælpe os, så vi måtte ud og lede efter et firma som var i stand til at løse opgaven.  Efter en klassisk google-søgning fandt vi frem til SkanCode, som til vores held viste sig at have et indgående kendskab til netop den håndterminal som vi havde – CipherLAB CPT-8000. Herefter gik det stærkt og indenfor ganske kort tid havde vi en ny velfungerende løsning baseret på den eksisterende hardware.” – Hjalde Markvad, CTO og bestyrelsesmedlem hos PILGRIM

CipherLAB CPT-8000 er en lille brugervenlig håndterminal som fungerer off-line – den gemmer med andre ord alle registreringerne i sin hukommelse. Når alt er scannet overføres data via cradle til PC enten via USB eller Ethernet. I PILGRIM´s tilfælde er der installeret USB-Cradle på de Surface Pro tablets, der fungerer som kassesystem i butikkerne.

Løsningen som SkanCode leverede bestod af 3 dele.

  • Et nyt program til selve håndterminalen, som kunne danne det filformat som passer til det nye Microsoft Dynamics AX.
  • Drivere og kommunikationssoftware som skulle installeres på den enkelte PC/Tablet for at overføre optællingsfilerne.
  • Manualer og instruktioner så IT afdelingen hos PILGRIM selv kunne opdatere scannerne og installere i butikkerne.

”Det var meget imponerende hvor hurtigt SkanCode var i stand til at løse den udfordring vi stod over for. Der gik mindre end 2 uger fra vi kontaktede dem første gang til den nye løsning var installeret og klar til brug ude i butikkerne. Ved fortsat at kunne bruge de samme håndterminaler opnåede vi en markant besparelse. Vi er meget tilfredse med samarbejdet” afslutter Hjalde Markvad.

Om PILGRIM A/S

Pilgrim er en familieejet dansk design virksomhed som designer, producerer og sælger unikke smykker.  Med en Scandi-cool tilgang til design er Pilgrim et anerkendt brand i branchen, og har en solid position på den nationale og internationale mode- og smykkescene.

Kæden har i dag 30 egne butikker i Danmark og 2 i Tyskland, der klarer sig strygende. Dertil kommer ca. 2.500 wholesale-kunder på verdensplan.

Læs mere om PILGRIM: klik her…

Close search

Cart

Back To Top