skip to Main Content

Optimal kundebetjening med online RDP løsning

Air Liquide Healthcare leverer medicinske gasser og udstyr til behandling i hjemmet via selskabet VitalAire. Deres kvalificerede og kyndige medarbejdere, besøger patienterne i deres private hjem, hvor de hjælper borgerne med instruktion og rådgivning, så de får størst muligt nytte af udstyret.

VitalAire henvendte sig til SkanCode da de søgte en ny og mere optimal scanningsløsning til deres iltinstruktører. De havde i mange år benyttet en simpel off-line håndterminal som dels var slidt op og dels ikke længere var helt tidssvarende. De ønskede at finde en ny mobil håndterminal, som kunne optimere deres effektivitet.

Under et indledende møde fik SkanCode indblik i VitalAires eksisterende IT-systemer, hvor kernen i forhold til registrering var en egenudviklet database til håndtering af kunder og varer. Samtidig var VitalAire også interesseret i at kunne anvende en ny enhed til flere formål. I forbindelse med besøgene har ilt-instruktørerne behov for dels at lave en del registreringer og dels kunne de få stor gavn af at lave online opslag i vejledninger og manualer.

”Vi ønskede en ny scannerløsning som kunne spille sammen vores interne IT-system. Med en Microsoft RDP har vi fået mere end det – vi arbejder simpelthen direkte i vores system når vi benytter Newland NFT10. Efter lidt tilpasninger af skærmbillederne, er det kommet til at fungere rigtig godt og vi er meget tilfredse med løsningen” fortæller Ole Iversen, Operations Manager hos Air Liquide Danmark A/S / VitalAire

Newland NFT10 Pilot Pro Android 9 AER

Med afsæt i designet og tilpasningsmulighederne i det eksisterende IT-system, blev det besluttet at benytte Newland NFT10 – en topmoderne Android håndterminal, hvor det er muligt at køre en standard Microsoft Remote Desktop app (RDP).

Denne løsning giver instruktørerne en moderne enhed, med direkte adgang til deres eksisterende IT-system, uanset om de er på kontoret eller hos en kunde. Samtidig giver det mulighed for at tilgå vejledninger og manualer via internetbrowser – ganske som på en almindelig smartphone.

Newland NFT10 leveres med flere gratis værdifulde værktøjer til IT-afdelingen – bl.a. ”Ndevor” Newlands eget MDM (Mobile Device Mangement) værktøj, som gør det nemt at distribuere nye programmer, opdatere OS, indstillinger og meget mere. Andre værktøjer inkluderer KeyRemap, til at optimere brugen af enheden ved at tilpasse taster og teamviewer som gør det muligt at fjernstyrer den enkelte enhed.

”Jeg er glad for, at vi tog kontakt til SkanCode. De var gode til at sætte sig ind i vores situation og forklarede os hvilke mulige løsninger de ville foreslå. Valget af RDP gjorde, at vi har kunnet styre meget af processen selv, men SkanCode er altid hurtige til at hjælpe os, når det drejer sig om at få konfigureret håndterminalen optimalt. Med Newland NFT10 fra SkanCode har vi fået den effektive løsning vi havde håbet.” – Ole Iversen, Operations Manager hos Air Liquide Danmark A/S / VitalAire

Om Newland NFT10 Pilot Pro

Newland NFT10 er den perfekte cross-over mellem smartphone og traditionel håndterminal. Bygget med meget af den nyeste teknologi, er du sikret en enhed der lever op til sine forventninger. Enheden har opnået AER godkendelse, som er Googles certificering af kvalitet og datasikkerhed anbefalet til virksomheder. Læs mere om Newland NFT10: Klik her…

Kort om Air Liquide

Air Liquide er verdens førende leverandør af gasser, teknologi og tjenesteydelser til industrien og sundhedsvæsenet. Virksomheden er repræsenteret i 80 lande, har ca. 65.000 medarbejdere og over 3 millioner kunder og patienter. Oxygen, nitrogen og hydrogen er små molekyler, som er grundlaget for liv, stof og energi. Disse gasser udgør hjørnestenene i Air Liquides videnskabelige arbejde og har været kernen i koncernens virksomhed, siden den blev grundlagt i 1902.

Air Liquide Danmark A/S er en del af Air Liquide-koncernen. Sammen med deres søsterselskaber i Sverige, Finland og Norge indgår de i en fælles nordisk organisation. Det betyder, at de har ressourcer til at tilbyde deres kunder en meget høj grad af service, også på tværs af landegrænserne.

De hjælper deres kunder med at få det optimale ud af gasteknologiens enestående muligheder. Fra indledende behovsanalyse, prøvekørsel, installation og uddannelse frem til en optimalt tilpasset proces. De tilbyder også en række tjenesteydelser, blandt andet service og vedligeholdelse, som er tilpasset kundernes behov.

Læs mere om Air Liquide: Klik her…

Skal vi også hjælpe dig?
Så kontakt Jens Peder:

jp@skancode.dk
72 22 02 11

Close search

Cart

Back To Top