skip to Main Content

Moderne håndterminaler til effektive butikker

Horze International skulle i 2017 optimere logistikken i deres butikker og lagde helt naturligt fokus på at udnytte stregkodeteknologi bedst muligt. De besluttede, at få deres eksisterende software-leverandør til at udvikle en skræddersyet app til Android platformen. App’en skulle have online funktioner til at forbedre varehåndteringen med blandt andet varebestilling, varemodtagelse, vareflyt og statusoptælling.

Sideløbende med udviklingen af selve app’en gik IT-afdelingen i gang med at udvælge den hardware de ville benytte til opgaven. Alle kædens butikker i Danmark, Norge, Sverige og Finland skulle efter planen udstyres med Android håndterminaler og ønsket var at finde en enhed som kombinerede brugervenlighed, driftsstabilitet og økonomi.

Indledningsvis afprøvede man en model af ”fuldskærms-typen” – altså en model som ikke har fysisk tastatur, så al indtastning foregår vi pop-up tastatur på skærmen som på moderne smartphones. Alternativet var en ”cross-over” type som kombinerer den velkendte Android brugerflade med et fysisk tastatur. Efter nærmere overvejelser omkring især ergonomien og brugervenligheden faldt valget på en model med fysisk tastatur – Newland MT65.

Newland MT65 Android

Med denne model fra Newland fik Horze International den model der opfyldte deres kriterier bedst. Udover ergonomien var også kvaliteten af den indbyggede stregkodescanner afgørende. Horze valgte en variant med 2D scanner, som scanner lynhurtigt og samtidig er fremtidssikret.

”Efter at have inddraget butikspersonalet var vi ikke i tvivl. Det fysiske tastatur kombineret med lav vægt og god ergonomi faldt i deres smag. Da Newland MT65 samtidig var nem at integrere tæt med vores App var vi enige om at MT65 var det bedste valg for os. Vi har nu haft løsningen i drift i et halvt år og udstyret har fungeret upåklageligt” Harri Nevanlinna, IT Project Manager hos Horze International

Om Horze

Horze er en privatejet, oprindeligt finsk, producent og detailforhandler af rideudstyr.

Det er en af ​​de største europæiske virksomheder med speciale indenfor rideudstyr.

Horze har butikker i alle skandinaviske lande samt Tyskland, Frankrig, Ungarn og Rusland. Horze driver også e-handel for alle lande i EU.

Læs mere om Horze Internationalklik her…

Skal vi også hjælpe dig?
Så kontakt Jens Peder:

jp@skancode.dk
72 22 02 11

Close search

Cart

Back To Top