skip to Main Content

Juletræer til tiden
– effektiv sporbarhed sikret med skræddersyet stregkodeløsning

Sammen er handelsfirmaet Arbodania og Firma COLLET ledende i Danmark indenfor produktion og eksportsalg af juletræer og pyntegrønt. Kernekompetencerne er produktkvalitet, professionel logistik og kundeservice. Forretningen er i sagens natur stærkt sæsonpræget og når salgs-sæsonen går i gang i begyndelsen af november går det rigtig rigtig stærkt.

På mindre end 2 måneder skal mere end 500.000 juletræer fældes, pakkes og distribueres inden de juleaften kan stå som centrum i julehyggen i hjem over hele europa. I praksis betyder det et produktionsflow bestående af 100 vognlæs pr. dag, hvilket stiller store krav til logistiksystemet.

Firma COLLET valgte i 2016 SkanCode som leverandør af den del af løsningen som drejer sig om stregkodescanning i distributionen. Der blev lagt stor vægt på at finde en kombination af hardware og software som er særdeles brugervenlig, men samtidig er både robust og driftssikker. Valget faldt på CipherLAB CPT-8630 med en applikation skræddersyet til opgaven.

Scannerne bruges af Firma COLLET, der er beliggende på Lundbygaard Gods på Sydsjælland. Collet har etableret et stort udendørs logistikcenter, hvor træerne på paller samles og inden for kort tid distribueres videre via lastbil til deres endedestination.

Scanner-systemet er lavet som en semi-online løsning, som sikrer at driftsstop kan undgås. Alle scanninger foretages offline men overføres fuldautomatisk til den centrale server via trådløst netværk.

 

Thomas Johansen, godsforvalter hos Collet fortæller:

”I sæsonen arbejder vi på højtryk og har i sagens natur også ansatte som kun arbejder under vores peak-periode. Derfor er det meget vigtigt for os, at scanningsudstyret er meget nemt at benytte – man skal kort sagt ikke kunne gøre noget forkert”

”I 2017 fik vi udvidet systemet med ekstra kontrolfunktionalitet, som har givet os en endnu bedre sporbarhed og bidraget til øget kvalitet og lønsomhed. Vi er meget tilfredse med SkanCode som leverandør slutter Thomas Johansen.

Hardware som benyttes til løsningen:  CipherLAB CPT-8630

Læs mere om Arbodania: klik her…

Læs mere om Firma COLLET: klik her…

Skal vi også hjælpe dig?
Så kontakt Jens Peder:

jp@skancode.dk
72 22 02 11

Close search

Cart

Back To Top