skip to Main Content

Trådløs scanning og effektiv print

DPA Microphones benytter stregkoder i stort omfang – dels til at optimere sin produktion, men naturligvis også til produktmærkning. Det ligger i virksomhedens DNA hele tiden at udfordre standarderne i branchen og søge efter bedre og mere optimale processer.

For at sikre effektive registreringer udskrives der store mængder etiketter, som benyttes til sporbarhed og dokumentation i de mange forskellige processer, som indgår i produktionen af en miniature mikrofon.

Etiket-udskrifterne kører på printere fra Honeywell, men selve styringen af udskrifterne styres via BarTender. DPA har stor gavn af BarTenders nemme design-faciliteter kombineret med avancerede muligheder for koblinger til eksterne datakilder.

Trådløs scanning

Selve indscanningen af stregkoderne i de forskellige processer foretages med en blanding af kablede og trådløse scannere. DPA valgte for år tilbage Datalogic Gryphon som deres foretrukne model og i dag ser man både gamle og nye udgaver af Gryphon scanneren bliver brugt forskellige steder i produktionen.

SkanCode blev valgt som leverandør til DPA Microphone fordi de har stor ekspertise indenfor alle aspekterne i automatisk datafangst.

Det er IT Manager hos DPA Microphone, Michael Jensen, som tog beslutningen om at vælge SkanCode som leverandør.

Jeg har kendt nøglepersonerne i SkanCode gennem mange år og ved hvad de står for. Valget var indlysende blandt andet fordi jeg ved vi kan drage stor nytte af deres mange års erfaring. Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Vi får dygtig support, hurtig responstid og så er de fair med priser på både hardware, software og ydelser. siger Michael Jensen

Om DPA MicroPhones – Lyd innovation for underholdningsindustrien

Som en af de første udviklere af miniature mikrofoner, har DPA Microphones tilføjet originalitet og innovation i hele underholdningsindustrien. Deres mini mikrofoner banede først vejen for kreative udtryk i  musik- og teaterindustrien. Kort efter, erobrede de samme mikrofoner film- og TV-industrien med deres ærlige lyd og fantastiske fleksibilitet.

Du finder DPA mikrofoner overalt i underholdningsindustrien. Eksempelvis er moderne nyhedsudsendelser kun mulige på grund af den bekvemmelighed miniature og headset mikrofoner giver. Selv moderne orkestre bruger DPA mini mikrofoner til at levere fantastisk lyd til publikum. At få mikrofonerne helt tæt på de enkelte instrumenter bringer deres unikke lyde i forgrunden.

At designe mikrofoner med fantastisk lyd, exceptionel konsistens og enestående pålidelighed er ikke nogen let sag. DPA Microphones trækker på mere end seks årtier af erfaring i mikrofon design. Historien starter tilbage i 1950’erne. Forgængeren, Brüel & Kjær, udviklede den første præcisions mikrofon. Det var startskuddet for DPA til at udfordre standarderne i branchen og den kurs har de holdt lige siden. I dag er lyd, overlegenhed og teknisk innovation kernen i alt hvad de gør.

Historien om præcision og perfektion definerer stadig DPA Microphones den dag i dag. Hver mikrofon er samlet ved håndkraft på dere ”state-of-the-art” fabrik i Danmark. Det kræver mindst 200 individuelle, manuelle processer at samle en DPA mikrofon. Under processen, er hver enkelt kalibreret op til 15 gange, før den endelige godkendelse. Snævre tolerancer sikrer, at du kan skifte mellem de parallelle DPA mikrofoner og aldrig høre forskel i lyden.

Se mere om DPA Microphones på deres hjemmeside: Klik her…

Skal vi også hjælpe dig?
Så kontakt Jens Peder:

jp@skancode.dk
72 22 02 11

Close search

Cart

Back To Top