skip to Main Content

Newland NVH220 “DPM”

2.994,00 kr. ekskl. moms

Newland NVH220-HD – Robust DPM-scanner til krævende opgaver

NVH220-HD scanner DPM-koder hurtigt og effektivt. Den er ekstremt robust med IP64-certificering, tilpasser sig automatisk scanninger og har fleksibel belysning for optimal præcision i krævende miljøer.

3 På Lager!

Varenr.: 100126 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Newland NVH220 er designet til at levere fremragende ydeevne ved scanning af DPM-stregkoder, hvilket gør den ideel til industrier, hvor pålidelighed og præcision er afgørende.

  • Unik DPM-scanning – Læser DPM-koder hurtigt og effektivt, herunder koder indgraveret med laser eller andre industrielle markeringsteknikker. Scannerens dobbelte processorer øger hastigheden og sikrer præcise aflæsninger.
  • AI-baseret auto-learning – Scanneren tilpasser sig intelligent baseret på tidligere scanninger, hvilket optimerer parametrene for at levere den bedste ydeevne og hurtigere scanninger.
  • Robust – Beskyttet mod støv og vand med IP64-tætning og kan modstå fald på op til 1,8 meter, hvilket gør den perfekt til krævende miljøer.
  • Fleksibel belysning – Udstyret med både hvidt, rødt og blåt lys til at scanne stregkoder på forskellige materialer og overflader.
  • Nem konfiguration – Med Nset-software kan scanneren tilpasses til dine specifikke behov, hvilket giver maksimal fleksibilitet og kontrol.

Med Newland NVH220 får du en højtydende scanner, der kombinerer robusthed og præcision, og som kan klare selv de mest krævende opgaver.

Close search

Cart

Back To Top