skip to Main Content

Orkla Care bruger SkanCode som sparringspartner og leverandør

IT-afdelingen hos Orkla Care Danmark har de seneste år gennemgået en rivende udvikling. Cederroth blev i 2015 en del af Orkla koncernen. Kort efter fusionen skulle de i gang med implementeringen af nye IT-systemer som følge af de nye regulativer med krav om fuld sporbarhed af lægemidler ved hjælp af serialisering.

Brugen af stregkodeteknologi har været et centralt element i de nye systemer og Orkla Care Danmark valgte SkanCode som leverandør og sparringspartner i processen. Orkla Care besidder selv store kompetencer omkring de interne IT-systemer og var således primært på udkig efter en leverandør med erfaring og spidskompetencer indenfor datafangst.

Erik Østergaard, IT Manager hos Orkla Care Danmark fortæller:

Samarbejdet med SkanCode er en fornøjelse, de kommer altid med gode input til både løsninger og alternativer hvis det er muligt. Hjælpen er altid kun et opkald væk, og deres viden om produkterne er enorm – derfor er de en perfekt sparringspartner for os.”

SkanCode har i forbindelse med projektet hjulpet dels med styringen af stregkodeproduktionen og dels med håndscannere til logistik-processen:

Bartender Automation fra Seagull Scientific

Et på en gang avanceret og brugervenligt software til design, integration og styring af stregkodeproduktion. Med Bartender kontrolleres design og printere på tværs af produktion og logistik.

Datalogic PowerScan 9500

Datalogic´s PM9500 er en af de allerbedste 2D scannere på markedet og netop evnen til at læse såvel små som store koder hurtigt og effektivt var afgørende for valget. Den benytter 433MhZ teknologi til den trådløse kommunikation som giver højeste niveau af datasikkerhed. PowerScan 9500 er et robust og driftssikkert værktøj i hverdagen.

Om Orkla Care

Orkla Care repræsenterer 19% af Orklas samlede omsætning af mærkevarer, og er organiseret i seks forskellige forretningsenheder.

Orkla Care Danmark er et datterselskab, som står for salg og markedsføring af produkter fra Orkla Health, Orkla Home & Personal Care samt Orkla Wound Care.

Orkla Care Danmark har en ledende position inden for helsekost, sportsernæring, mundpleje og sårpleje, og sælger blandt andet følgende varemærker: UniKalkLivolPikasolFuturaLongo VitalMøllersMaximGerimaxJordanSalvequick og Vivag. Orkla Care er en del af den norske koncern Orkla ASA.

Læs mere om Orkla Care: klik her…

Skal vi også hjælpe dig?
Så kontakt Jens Peder:

jp@skancode.dk
72 22 02 11

Close search

Cart

Back To Top