skip to Main Content

Skal du i gang med at printe stregkoder?

Vi giver en grundlæggende introduktion til etiket- & labelprintere med fokus på print af stregkoder.

Stregkoder og labels - kom godt i gang

Vi oplever at der kan være mange spørgsmål associeret med at vælge etiket- & labelprintere. Derfor valgte vi at afholde et webinar som dækker mange af de basale spørgsmål, samt indeholder gode råd til når man skal i gang med at printe stregkoder. Du kan nu få adgang til at se den optaget udgave af vores webinar.

På 30 minutter lærer du bland andet om stregkodetyper, om du skal vælge “direkte termo” eller “termo transfer”, får indblik i mulighederne for at finde et labelmateriale som passer specifikt til dit behov samt naturligvis et overblik over printermodeller.

Under webinaret gennemgår vi følgende:
 • Valg af kodetype – 1D vs 2D
 • Printerteknik – “direkte termo” vs. “termo transfer”
 • Typer af labels – forskelle og fordele
 • Valg af printermodel
 • Metoder til label-design og udskrift
 • Fif til integration
Få adgang til din egen udgave af vores optaget webinar og kom godt i gang med print af stregkoder!

Det er gratis og uforpligtende at få adgang til webinaret.

Produkter

Zebra og SkanCode's partnerskab

Zebra leverer nogle af de bedste printere på markedet. Hos SkanCode står klar vi til at hjælpe dig med at finde det produkt der passer bedst til dine behov. Vi sørge naturligvis for at udstyret bliver konfigureret, så du får det fulde udbytte.

Et godt produkt i sig selv er ikke altid nok. Viden om, hvordan det konfigureres og tilpasses den konkrete arbejds-situation er nødvendigt for at få det fulde udbytte af investeringen.

Hos SkanCode tror vi på, at vejen til holdbare og rentable løsninger er brolagt med faglighed, samarbejde og indlevelse. Derfor har vi valgt Zebra som en af vores vigtigste leverandører.

Zebra har ikke alene den bedste hardware på markedet, de har også nogen af de dygtigste og mest erfarne eksperter, som vi i SkanCode arbejder tæt sammen med i det daglige. Sammen danner vi det team, du som kunde har adgang til – både når den rette løsning skal vælges og hvis der senere bliver behov for support.

Vil du vide mere om Zebra – læs her

Referencer

SkanCode har leveret utallige Zebra produkter til danske virksomheder. Dyk ned i vores referencer og lad dig inspirere…

Kontakt os

Gydevang 39-41, DK-3450 Allerød

  Close search

  Kurv

  Back To Top