skip to Main Content

Effektiv værktøjsstyring og egenkontrol med ReadUnit

Ønsker du et hurtigt overblik over din virksomheds udstyr og sikkerhedsdokumentation?

ReadUnit kan hjælpe din virksomhed til at øge sikkerheden og samtidig være mere effektiv. Systemet har bevist, at god ledelse, struktur og bedre overblik kan reducere omkostningerne til mistet udstyr.

ReadUnit vil spare dit selskab for unødvendigt tidsforbrug og dermed øge din fortjeneste.

Du vil blive forbløffet over, hvor hurtigt den fulde dokumentation og mærkning af enheder kan gøres. Kontakt SkanCode for en få en demonstration – vi kan gøre det hos jer, eller aftale en online session.

Ring 72 22 02 11 eller mail til info@skancode.dk.

Er dokumentation for sikkerhed og kontrol vigtigt for dine kunder?

ReadUnit kan tilbyde dig øjeblikkelig identifikation, ved hjælp af stregkoder, QR, eller RFID-chip. Det første skridt i en inspektion eller revision, er identifikation. I stedet for at stole på manuelt læste serienumre kan stregkoder, QR og RFID-tags automatisere identifikation.

Forestil dig at scanne et stykke udstyr, såsom en sele eller en kæde slynge, og straks identificere, om det er sikkert at bruge. At være i stand til at producere dokumentation for inspektion og overholdelse sikkerhed er et “must have”. Hvis der nogensinde foretages revision eller der sker en ulykke, skal du være i stand til straks at trække inspektionsrapporter.

Du skal også kunne synliggøre sikkerheden i din organisation. Readunit giver dig adgang til certifikater samt sikkerheds- dokumenter på alle tidspunkter 24/7. Dine data og analyser opbevares sikkert i skyen i et professionelt hostingcenter som er certificeret medlem af BFIH og revideres efter ISAE 3402 Type 2.

  • Ingen chance for menneskelige fejl
  • Hurtig identifikation
  • Fleksible tjeklister til alle typer udstyr
  • ”OneClick” inspektion, sparer tid og eliminerer fejl
  • Fuld rapportering via internettet
  • Hurtig inspektion ved hjælp af vores app til iPhone
  • Adgang til sikkerhedsrapport og analyser 24/7 over nettet
  • Realtids sikkerheds-status
  • Hurtig og holdbar mærkning af udstyr
Værktøjsstyring Og Egenkontrol
Automatisk indkald

Automatisk indkald

Administrator kontoen kan indstille systemet, så det automatisk indkalder enheder, der står for at skulle inspiceres. Dette kan endda ske, ved at den inspektions-ansvarlige bruger modtager en SMS og/eller e-mail.

Inspektion

Inspektion

Udvælg enheder, vælg inspektion og følg trinene i guiden.
Så let er det at udføre en inspektion og systemet skaber al nødvendig dokumentation til print og / eller downloade som pdf-filer.

Fantastisk overblik

Fantastisk overblik

2 museklik, det er alt du behøver for at få det fulde overblik over, alle dine enheder. Du kan f.eks. få vist en liste over enhederne sorteret efter ansvarlig bruger, lokation, status, karantæner, udlån og meget mere.

Fantastisk iPhone app

Fantastisk iPhone app

Online og offline app til iPhone 6, og frem til 11
Download vores app på Apples App Store, – det er gratis og kræver ikke en konto for at foretage de basale indscanninger af enheder i systemet.

For at få adgang til datatransmission, offline adgang, inspektion, udlån og dokumenter / manualer, kræver det en konto med login og password.

Certifikater og labels

Certifikater og labels

Klik og udskriv en fuld lokation
En af de store styrker i Readunit er, at muligheden for et øjeblikkeligt overblik og hurtig dokumentation af enheder.

Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt vi kan udskrive fulde certifikater for en hel lokation. Du skal blot vælge og markere de enheder, hvor du har brug for certifikater, og vælg ‘Udskriv certifikat . Det er muligt at trække / slippe eget firma logo og indsætte denne i overskriften på certifikatet.

Datahåndtering og sikkerhed

Datahåndtering og sikkerhed

Backup / Restore fra readunit databasen
Administratoren af virksomhedens konto, kan når som helst og fra hvor somhelst, lave en fuld backup af data, der er lagret i readunit databasen. Dette omfatter data for alle aktiver, kontakt manager og testresultater. Eneste behov, er adgang til internettet.

SSL-certifikat
SSL certifikat sikrer, at kun brugeren og den valgte modtager har adgang til den lagrede information. Der udføres kryptering af de data, der sendes mellem web-serveren og brugeren af vores hjemmeside. Dette er især vigtigt, hvis der er tale om personfølsomme oplysninger.

Vil du vide mere om ReadUnit?

Er du interesseret i at høre mere om ReadUnit, så lad os aftale en demonstration af systemet. Kontakt Jens Peder på 72220211 eller send en mail til info@skancode.dk .

Du kan også læse mere direkte på ReadUnit hjemmeside eller se en video præsentation af systemet – klik her

Close search

Kurv

Back To Top