Rådgivning

Rådgivning
Står I foran et datafangstprojekt eller en daglig udfordring? Interesseret i at få rådgivning fra en ekspert på området?

Spørgsmål er der nok af, når man begynder at kigge på mulighederne for at optimere driften ved indførelse af automatisk datafangst i virksomheden.

• Skal vi satse på stregkoder eller RFID?
• Hvilken kodetype eller frekvens er mest optimal for os?
• Findes der en standardløsning vi kan købe eller skal vi gå efter løsning skræddersyet til os?

Ikke 2 virksomheder er ens og derfor vil svarene være forskellige.

Vi har hjulpet virksomheder i Danmark og resten af norden med datafangst i mere end 20 år. Alene sidste år takkede mere end 100 kunder ja til vores tilbud om rådgivning.

Guleroden er tydelig. Finder I de rigtige svar og får lavet den optimale løsning for jeres virksomhed, vil det kunne måles direkte på bundlinien.

Få succes med jeres projekt. Ring eller eller mail til os allerede i dag.

Klippekort

I får mere rådgivning og support for pengene ved at købe et klippekort. 20% rabat opnår I på timeprisen og I kan klippe helt ned til 1/2 time af gangen.

Pris: DKK 8.800,- Kontakt os

Optimeringsrapport

Papkasse med stregkode påtrykt og stopur stående op af

Få besøg af en af vores eksperter. Eksisterende arbejdsgange bliver gennemgået fælles. Efter besøget får I en rapport med en konklusion samt forslag til konkrete optimeringer.

Pris: DKK 5.000,- Kontakt os

Servicecheck

Firkantet plade med arme og benVi gennemgår tilstanden af dine scannere og printere. Trænger noget til en rengøring eller en reparation klarer vi det ofte på stedet.

Pris: DKK 5.000,- Kontakt os