skip to Main Content
Løsninger til hospital, sygehus og laboratorie

På udkig efter ny stregkodescanner til afdelingen og i tvivl om, hvilken du skal vælge?

Kravene til øget effektivitet og sikkerhed indenfor det offentlige sundhedsvæsen stiger og stiger. SkanCode har den fornødne erfaring til at løse opgaverne kvalitetsmæssigt korrekt og samtidig med stor hensyntagen den travle hverdag. Patienten skal være i centrum og brugen af stregkoder skal være intuitiv, enkel og tidsbesparende. Vi lytter til de aktuelle behov på hospital, sygehus og laboratorier og præsenterer en løsning der matcher udfordringen.

SkanCode indgår i faglige fora til fortsat optimal viden indenfor feltet og vi sætter en ære i at kende til udstyr fra hele verden som kan forbedre det danske sundhedsvæsen.

Vores medarbejdere har solgt stregkodescannere i mere end 25 år og har erfaring med de forskellige typer der findes. Nogle af de mest populære modeller ser du her på siden.

Alle produkter inkluderer 3 måneders “Godt i Gang”-support og ønsker du tryghed på den lidt længere bane kan du med fordel vælge et af vores supportabonnementer.

Ring 72 22 02 11 eller mail til info@skancode.dk – vi hjælper gerne med at finde den rette model til dig.

Korrekt konfiguration

Korrekt konfiguration

SkanCode sikrer sig forinden at RFID’en eller stregkodens kvalitet og valg af type er velbegrundet og af høj beskaffenhed. Vi integrerer en sikkerhed i vores udstyr således at fejl i både fysisk håndtering eller umiddelbar databehandling IKKE KAN opstå. Fejl må bare ikke ske ..

Stregkodelæser til laboratoriet

Stregkodelæser til laboratoriet

Højopløselig stregkodelæser udført i antibakteriel plastik. Nok den bedste all-round scanner på markedet. 1D eller 2D,  kabel / trådløs 433MHz eller Bluetooth.

Manuel håndtering på laboratoriet

Manuel håndtering på laboratoriet

I laboratorier med manuel håndtering af enkelt prøverør anbefales Doviscan, da man her får en aflæsning af meget små koder i normal og inverteret udgave. Endvidere er den optimeret til lasermarkeret eller ætset mærkning på instrumenter. Forbindes let via USB kabel.

Patient registrering

Patient registrering

Kablet 2D scanner – lille og diskret når den ikke er i brug, og effektiv under brug. Ingen mekanisk roterende dele og derfor ingen støj. Kan læse koder fra mobiltelefon.

Datablade

Lommescanner med bluetooth

Lommescanner med bluetooth

Lommescannere med Bluetooth i flere størrelser og varianter fra Cipherlab, Opticon og Newland. Oplagt til brug med telefon og tablet. Kan også kombineres med USB BT-dongle for lang trådløs rækkevidde.

Anbefaler og understøtter standard

Anbefaler og understøtter standard

GS1 som organisation udvikler, rådgiver og sælger standarder til brug på adskillige markeder. Heriblandt er der udviklet globale standarder til patienthåndtering, medicinmærkning, blodposer på hospital, sygehus og laboratorier, og de har tænkt alle de tanker som kan optimere arbejdsgange og sikre den gode datakæde.
SkanCode A/S tilbyder kun udstyr som understøtter disse standarder og hvor sikkerheden er i top.

Links

GS1 på hospitaler
Brug GS1 og styrk effektiviteten

Scanner til bestilling fra depot.

Scanner til bestilling fra depot.

Intuitiv terminal til bestilling af materialer fra centraldepotet via bl. a. brik-systemet (ILM, ILS mfl. ). Udveksling af data til lokal PC eller direkte på serveren.

Etiketprintere

Etiketprintere

Etiketprintere med termo eller termo transfer teknologi fra TSC og Zebra til hospitaler og laboratorier til udskrift af etiketter og patientarmbånd i høj kvalitet.

Er du i tvivl?

Er du i tvivl?

Kontakt mig, hvis der er noget du er i tvivl om.

Jens Peder
Direkte 7222 0211
jp@skancode.dk

Jeg har arbejdet med dette område siden jeg startede i stregkodebranchen i 1999. På CV’et står løsninger i både Norge, Sverige og Danmark. Til sammen har de givet mig erfaringer og kontakter der kan trækkes på, under næsten enhver situation. Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om dit behov. Det er løsningen der er vigtig – og om du og din afdeling synes om den og bruger den år efter år.

Close search

Kurv

Back To Top